VSTUPENKY NA CSKA JIŽ V PRODEJI

VSTUPENKY NA CSKA JIŽ V PRODEJI

Vstupenky na prosincový domácí zápas Nymburka s CSKA Moskva v Praze na Královce (20. prosince v 18.00) jsou již v prodeji. A pokud si je zakoupíte do 15. prosince, ušetříte.

Vstupenky na zápas s šestinásobným vítězem Euroligy zakoupíte v prodejní síti Ticketportal v první fázi za ceny od 150 do 540 Kč. Od 16. prosince pak lístky budou k dispozici v cenovém rozpětí od 190 do 590 Kč.


Navíc jsou v prodeji speciální VIP vstupenky obsahující catering. Zájemci si tak mají možnost užít velké basketbalové představení s veškerým komfortem, který moderní hala Královka nabízí. U VIP vstupenek platí po celou dobu jednotná cena 990 Kč.


Připraveny jsou také zlevněné vstupenky. Cena pro držitele karet ZTP je 100 Kč. Pro držitele karet ZTP s doprovodem je cena 100 + 100 Kč.


Majitelé permanentek na zápasy ČEZ Basketball Nymburk si volnou vstupenku na pražské utkání s ruským gigantem musí vyzvednout v prodejně Exico v Nymburce, Palackého 49 na základě předložení permanentky. Vstupenky pro majitele permanentek budou v prodejně Exico připraveny od 9. prosince.


Seating plán Královky na CSKA

Tribuny Královka


Odkaz na nákup vstupenek naleznete ZDE.


Doporučujeme zajistit si vstupenky v předstihu v prodejní síti Ticketportal a navíc využít výhodnější ceny v první fázi prodeje. Ale pokud necháte nákup lístků na poslední chvíli, pokladna v hale Královka bude v den zápasu otevřená již od 12:00.

 
vloženo: 02.12.2015 15:24 / přečteno: 9246x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.