DNEŠNÍ LOS BCL

DNEŠNÍ LOS BCL

Dnes se dozvíme soupeře do prvního kola play-off a také bude znám soupeř ve druhém kole, pokud se nám podaří postoupit dále.

Pořadí týmů - BCL 2016/17

Naše výsledky ve skupině byly velice dobré. Pokud bychom vzali do úvahy kritéria pro stanovení pořadí napříč skupinami, obsadili bychom páté místo mezi všemi čtyřiceti družstvy Basketball Champions League. Přeskočili jsme dokonce druhé týmy jiných skupin a také vítěze skupiny B (viz tabulka).

 

V tabulce jsou uvedeny jednotlivé týmy, seřazené primárně podle bodů za vítězství (2) a prohry (1) , druhým kritériem byl rozdíl ve skóre ze skupiny a v případě rovnosti ještě vyšší počet nastřílených bodů. Barevně jsme označeny týmy, které postupovaly do jednotlivých následných fází. Zelenou barvou jsme vyznačeny týmy, které postoupily přímo do druhého kola play-off, modrou týmy, které postoupily do prvního kola play-off. Hnědá barva označuje týmy, které „spadly“ po poháru FIBA Eurocup a pro týmy s růžovým podbarvením jejich pouť evropským pohárem skončila.

 

Nymburk svým si umístěním zabezpečil v losování play-off výhodnější pozici, která tkví v tom, že 8 nejlepších týmů bude „nasazeno“ a tedy v prvním kole se nemohou potkat. Jedná se o týmy AEK Athény, Nymburk, EWE Oldenburg, MHP Riesen Ludwigsburg, Partizan Bělehrad, Pinar Karsiyaka, SIG Strasbourg, Umana Reyer Venezia. U Partizanu, který je v hodnocení až za Arisem, rozhodlo lepší umístění v tabulce své skupiny.

 

 

Dnešní los, který začíná ve 14 hodin a který budete moci sledovat na stránkách www.basketballcl.com a také na našem facebooku, rozhodne jaké dvojice budou stanoveny pro první kolo. První bude z osudí vytažen tým ze skupiny nenasazených „UNSEEDED TEAMS“, k němu pak bude dolosován tým z druhého koše „SEEDED TEAMS“ s přihlédnutím k restrikcím pro losování – tedy družstva nebyla v jedné základní skupině a nejsou z jedné země.

 Play-off - 1kolo - týmy

Ve druhém kole losování bude proveden i los druhého kola play-off. K jednotlivým dvojicím z prvního kola bude dolosován tým přímo postupující ze základní části. V tomto případě se bude dodržovat už jen jedna restrikce a to, že družstva nebyla v jedné skupině. Zda se vylosuje rovnou trojice tým pro první dvě kola play-off nebo se nejprve vylosuje první kolo a pak druhé kolo, není známo.    
    ¨
Play-off - 2.kolo - týmy
 
vloženo: 27.01.2017 09:51 / přečteno: 8865x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.