VSTUP DO VTB SE NEVYVEDL

VSTUP DO VTB SE NEVYVEDL

Více než půl hodiny jsme byli naprosto vyrovnaným soupeřem. V poslední čtvrtině se nám ale domácí vzdálili, když si jim povedlo proměnit mimo jiné tři trojky. 

První tři čtvrtiny byly především o dobře fungujících obranách. Ani jedno družstvo nedalo více než dvacet bodů za čtvrtinu a náskok ani u jednoho týmu nepřelezl šest bodů. 
V úvodu zápasu jsme byli v mírném vedení 9:6, ale po technické chybě našeho trenéra se skóre otočilo (11:9). Ovšem stejný technický prohřešek se nevyplatit ani na druhé straně, když Dragičevićovu TCH jsme potrestali třemi body (stav zápasu 11:15). Poslední dvě minuty však byli v režii Petrohradu, který do druhé čtvrtiny šel se třemi body k dobru (19:16). Na pět bodů navýšili domácí prvním košem druhé čtvrtiny. Pět bodů Wilsona, tři Křemena a dva Lawrence v řadě otočily vývoj utkání na 21:26. Domácí se postupem času dotáhli a do druhého poločasu si přenesli jeden bod navíc (33:32)
Ve třetí čtvrtině se po našich chybách (dvakrát útočný doskok Petrohradu a ztráta míče) dostal do vedení Spartak a utekl na šest bodů. Díky rychlému protiútoku, trojce Sokola a solidní obraně jsme stále ztráceli jen nepatrně. Škoda posledního útoku, ve kterém nám s klaksonem dali domácí koš (51:46). Poslední čtvrtina byla z naší strany špatná v obraně. Dostali jsme 28 bodů!! Trochu vliv mohla mít skutečnost, že se čtyřmi fauly od třetí čtvrtiny musel hrát Wilson a že se domácím začalo dařit z dálky. Když rozdíl ve skóre překročil desítku zdálo se být rozhodnuto. Proti byl Simmons, který ještě pěti body vykřesal naději (60:53), ale dvě trojky v řadě domácích pohřbily naše naděje na výhru a nepovedený závěr už jen vyústil na poměrně vysokou prohru (79:62).

Více k průběhu zápasu zde  (ve fotogalerii se můžete podívat také na fotografie ze zápasu)

Patrick Beverley - nejlepší hráč domácích
Beverley - Spartak SPB

Lukas Mavrokefalidis - nejlepší střelec domácích
Mavrokefalidis - Spartak SPB

 
vloženo: 16.10.2011 18:03 / aktualizováno: 16.10.2011 18:34 / přečteno: 14566x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.