VÍKEND POD BEZEDNÝMI KOŠI

VÍKEND POD BEZEDNÝMI KOŠI

I když A-tým byl na výjezdním utkání v Petrohradu, fanoušci, kteří mají rádi basketbal, si mohli i o víkendu užít basketbalová klání různých věkových kategorií. 

K vidění byly dramatické zápasy i jednoznačná vítězství. Celkem padlo na nymburských palubovkách v hale Základní školy Komenského a hale BIOS při 12 zápasech  1334 bodů. Do košů hostů to bylo 760 bodů a do domácího jen 574.

Nejjednodušší zápasy, alespoň co se týče výsledků, měli mladší minižáci, kteří si poradili s kombinovaným týmem stejně starých minižákyň a minižáků Sadské. Byli také jediným družstvem, které dalo o víkendu stovku. Díky tomu jim patří neotřesitelně první místo ve skupině B. 

Naopak nejdramatičtější zápasy vybojovali muži B. Před solidně zaplněným hledištěm svedli v sobotu okresní přebor s Poděbrady a po dramatické koncovce nakonec vyhráli. V neděli napětí dosáhlo ještě většího časového úseku, protože proti Přelouči rozhodovalo až prodloužení. 

Ženy A našly recept jak na soupeřky z Dobřichovic, které se alespoň snažily mást protivníka dresem, který zpředu neměl čísla, a tak se při osobní obraně musela děvčata orientovat jen podle nečíselných odlišností. V nedělním odpoledni vyzrály ženy i na Brandýs nad Labem. Naopak ženy B nedokázaly přehrát ani Brandýs ani Dobřichovice, byť se soupeřem od Berounky jim k vítězství mnoho nechybělo. 

Kadeti do 17 let se opírali o stříbrného z mistrovství Evropy U17 Lukáše Stegbauera a oba své soupeře porazili. "Štegy" totiž zatížil konto soupeřů celkem o 52 bodů. Žižkov, který má dvě výhry, porazili o zaoceánský parník a silné Brno sice skromněji, ale o to více radostně. Díky 3 výhrám a 1 porážce, od zatím neporažené Kroměříže, jim patří v tabulce dělené 2. až 5.místo. 

Dvojzápas odehrály také starší minižákyně, které letos poprvé brázdí palubovky v oficiální soutěži. Po debaklu z minulého dvojkola sehrály s družstvem Českého Brodu už lepší partii. Sice prohrály, ale ve druhém zápase v poslední čtvrtině udržely soupeřky na dvou bodech.  

Na kompletní výsledkový servis se můžete podívat zde
A ve fotogalerii najdete také fotky z několika zápasů.   
 
vloženo: 17.10.2011 23:19 / přečteno: 10451x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.