JIŽ DNES S RYTASEM V PRAZE

JIŽ DNES S RYTASEM V PRAZE

Fanoušky špičkového basketbalu čeká další velký svátek. V neděli od 17:00 se v Tipsport Areně v Praze utká desetinásobný český mistr ČEZ Basketball Nymburk s euroligovým litevským týmem Lietuvos Rytas Vilnius. Zápas bude druhým domácím vystoupením Nymburka v prestižní VTB lize.

Lístky na zápas můžete zakoupit v na pokladnách Tipsport Areny v den zápasu. Vstupenky můžete rezervovat a zakoupit i v síti Ticketportal ZDE.


V prvním soutěžním zápase v Tipsport Areně Nymburk na konci října v dramatickém závěru porazil polský Turow Zhořelec. Vzhledem k tomu, že český šampion vyhrál na stejném místě i své první přípravné utkání se španělskou Fuenlabradou Madrid, drží si zatím ve slavné pražské hale vítěznou sérii.


„Na tato vítězství chceme navázat i v dalším zápase. Hrajeme doma před vlastními fanoušky, proto musíme hájit svou palubovku. Rytas bude velmi těžký soupeř, který na rozdíl od nás postoupil z kvalifikace do Euroligy, ale máme dostatečně silný tým na to, abychom ho v Tipsport Areně mohli porazit,“ uvedl litevský trenér Nymburka Kestutis Kemzura.


Pro něj i jeho asistenta Robertase Kuncaitise bude mít zápas speciální náboj. Kromě toho, že povedou Nymburk proti týmu ze své vlasti, oba v Rytasu v minulosti působili. Kemzura jako hráč, asistent i hlavní trenér. Kuncaitis byl v roce 2009 asistentem hlavního trenéra, když Rytas vyhrál pohár ULEB (dnešní Eurocup).


Zápas vysílá přímým přenosem kanál NOVA Sport.

 
vloženo: 10.11.2013 10:25 / přečteno: 10167x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.