NEŠLO TO ZASTAVIT

NEŠLO TO ZASTAVIT

Kombinace několika faktoru byla podle Vojtěcha Hrubana příčinou kolapsu Nymburka v poslední čtvrtině zápasu v Nižném Novgorodu. Do té doby mohl jeho tým myslet i na vítězství, ale místo toho přišla zbytečně vysoká porážka.

Nymburk hrál nedělní zápas VTB ligy evidentně povzbuzen výsledkem ze Sieny. Bohužel jen tři čtvrtiny, kdy podával výborný týmový výkon na obou stranách palubovky. Ve třetím dějství dokonce stáhl dvanáctibodový náskok a šel do vedení.


Z naší strany to byl 31 minut slušný zápas. Pak jsme totálně odešli. Nevím, jestli víc psychicky nebo fyzicky. Novgorod si dělal v poslední čtvrtině, co chtěl,“ komentoval Vojtěch obrázek poslední čtvrtiny.


„Všechno zavinil jeden úsek hry, ve kterém jsme udělaly dvě hloupé ztráty, a oni z toho dali dvě trojky. Pak se dostali do laufu a nešli zastavit,“ uvedlo nymburské křídlo.


Trojkami v nepravou chvíli Nymburk trápil americký guard Taylor Rochestie, s 25 body nejlepší střelec zápasu. „Skvěle jim zahrál rozehrávač, půjčovali si míč, zakončovali. Nedalo se to zastavit,“ mrzelo Vojtu.


Podle něj Nymburk v závěru rezignoval až příliš. „Chyba byla, že jsme polevili až moc. Jinak mohl být výsledek přijatelný. Takhle je až moc krutý na to, jak dobře jsme jinak hráli. Ale není čas na to, abychom byli nějak zkroušení. Máme před sebou další zápasy a především osmifinále Eurocupu.“

 
vloženo: 24.02.2014 20:38 / přečteno: 8412x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.