KANEC A BURRITOS

KANEC A BURRITOS

Lehce jsme zmapovali minulý týden našeho bývalého hráče Mika Efevberhy (doplněny fotky od Eleonory z Drew League v LA).

Po pátečním setkání hráčů a realizačního týmu se starostou města, sezona 2012/13 definitivně skončila. Tak jako každý rok hráči se zahraniční hráči pomalu vraceli do svých domovů.

 

Někteří zamířili domů přímo. Třeba Mike Efevberha, který se s námi podělil o své zážitky z minulého týdne, ještě pár dní v Evropě zůstal. Společně se svou italskou přítelkyní Eleonorou zamířil hned v sobotu 1.června navštívit na pár dní její rodiče na Sardinii. „Je tam krásná krajina,“ napsal Mike a přibalil do mailu jednu fotografii z cesty po pobřežní silnici z letiště do města Alghero na severu Sardinie. Mike se na tomto italském ostrově také zakousl do jednoho z typických jídel Sardů (obyvatel Sardinie) kančího masa. „Maso jsme koupili,“ bránil se Mike při otázce, zda si divočáka „nesestřelil“ sám při cestách autem po hornatém ostrově.

 

Po čtyřech dnech se Mike s Eleonorou vrátili do Čech, ale hned druhý den už zamířili do USA. Jejich cílem bylo Los Angeles v Kalifornii, kde žijí rodiče Mika. „Na domov a hlavně na rodiče jsem se hodně těšil. V posledních týdnech mi kontakt s nimi chyběl,“ přiznal Mike a hned se svým nejbližším pochlubil se zlatou mistrovskou medailí. „Myslím, že jsou na mě rodiče pyšní,“ poznamenal držitel českého i švýcarského titulu.

 

Mike se domů těšil nejen na rodiče a kamarády, ale také na domácí kuchyni. Blízkost mexické hranice dává směr jeho oblíbeným jídlům:  „První, co jsem si doma dal, bylo burrito! Miluju mexická jídla!“ Vykřičníky na konci obou vět dal Mike jednoznačně najevo, že chuťové pohárky jeho jazyka zažívaly orgie.  

 

Mike netrávil veškerý čas v Los Angeles pojídáním oblíbených jídel a debatám s kamarády. Během prvních dvou dnů doma se pochopitelně potkal s několika nejbližšími přáteli, ale odpočinek od sportu si nedopřál. „Musíš stále na sobě pracovat, abys zůstal ve formě,“ odpověděl Mike na otázku, zda nějaký čas věnuje sportu či zda jen po dlouhé sezoně odpočívá. Zdá se, že Mike si basketbalu u nás moc neužil, protože hned v neděli si zahrál čtvrté kolo letní ligy: „Bez basketbalu nezůstanu ani přes prázdniny, budu hrát v Los Angeles letní ligu Drew Basketball League.“  Mike hrál tuto letní soutěž už v minulých letech. Letos bude stejně jako vloni hájit barvy týmu „PROBLEMS“. Trochu netradiční název týmu Mike ochotně vysvětluje: „Náš tým prostě dělá problémy jiným družstvům!“ Na doplnění:  jeho Problems v neděli na „Buldoky“ nestačil a prohrál 78:84.


dREW bbAL lEAGUE
Drew Basketball League je letní víkendová soutěž, která se hraje už čtyřicet let od roku 1973 v tělocvičně Charles Drew Junior High School na rohu ulic Compton and Firestone v jižní části Los Angeles. Původně ligu hrálo 6 týmů, v roce 1985 se liga rozšířila na 10 družstev a dnes čítá 28 pouze zvaných týmů. Za čtyřicet let se v Drew Basketball League vystřídalo i hodně hráčů slavných jmen jako Kobe Bryant, Lebron James, Paul Pierce nebo Kevin Durant.
Více se o lize můžete dozvědět na webových stránkách: http://www.drewleague.com

Mike Sardinie
Cesta na Sardinii do Alghero

Kančí
Kančí maso před přípravou

Eleonora
Eleonora Chessa se svou maminkou na letišti před odletem zpět do Čech

Problems
Mike (nejvíce vlevo) v týmu Problems při Drew Basketball League (z minulé sezony)
Foto: Eleonora Chessa - zdroj Facebook

další fotografie najdete ve fotogalerii  
 
vloženo: 11.06.2013 03:20 / aktualizováno: 11.06.2013 07:27 / přečteno: 9779x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.