TISKOVÁ KONFERENCE SHP

TISKOVÁ KONFERENCE SHP

Dnes 12.června se v Praze uskutečnila tisková konference Sportovního holdingu Praha a.s., jejíž součástí je také náš klub. 

Sportovní Holding Praha a.s. je unikátním sportovním subjektem, které sdružuje několik významných sportovních klubů a prestižních sportovních událostí v České republice. Jde o největší společnost tohoto druhu v České republice, která zároveň patří k silným hráčům v celoevropském rozměru. Společnost vznikla v roce 2012 a charakterizuje ji neobyčejně dynamická rozvojová aktivita. Prezidentem Sportovního holdingu Praha je Petr Speychal a viceprezidentem Jevgenij Myškovskij.

Do portfolia Sportovního holdingu Praha a.s. patří jeden z nejstarších evropských hokejových klubů, HC Sparta Praha, založený již v roce 1903 a hrající prakticky po celou dobu své existence nejvyšší českou hokejovou soutěž. Zásadním členem SHP je další hokejový klub HC Lev Praha, který vznikl v roce 2012 a hraje celoevropskou Kontinentální hokejovou ligu, po NHL druhou nejprestižnější hokejovou soutěž světa. Významným prvkem SHP je také klub ČEZ Basketball Nymburk, nejúspěšnější basketbalový tým České republiky posledních let, který se nepřehlédnutelným způsobem prosadil i v evropských pohárech a nadnárodních ligových soutěžích.

Součástí Sportovního holdingu Praha a.s. je rovněž společnost EVL´s Fitness s.r.o., renomovaná firma na poli fitness a kulturistiky, pořadatel nejvýznamnější evropské kulturistické soutěže EVL´s PRAGUE PRO. Pod křídly SHP nalezneme také Letiště Praha Letňany, jedno z nejstarších letišť České republiky, které je určeno především sportovnímu létání a které rozvíjí svoji činnost i v oblasti pronájmu unikátních letištních ploch. Součástí SHP je rovněž produkční společnost Promosport, organizátor prestižních sportovních a společenských událostí evropské a světové úrovně.

Početné portfolio Sportovního holdingu Praha a.s. vytváří velký manévrovací prostor jak v oblasti marketingu, tak ve sféře reklamních aktivit. Vzájemná synergie jednotlivých subjektů poskytuje široké pole pro tradiční i unikátní varianty nejrůznějších marketingových a PR aktivit. Sportovní holding Praha a.s. poskytuje všem svým partnerům vysokou úroveň služeb a dává jim šanci oslovit neobyčejně početné pole vyznavačů a fanoušků několika druhů sportů.

Každý projekt, který patří do našeho portfolia, musí mít reálný základ a musí dávat smysl. Sportovní, ekonomický i strategický. Naším cílem je být velmi významným subjektem v českém sportu, který vytváří smysluplné projekty na podporu špičkového sportu. Chtěli bychom, aby se naší zásluhou dostal český sport do absolutní evropské špičky. Důležitým aspektem je také to, že investujeme do mladých českých sportovců, aby stále měli možnost měřit se s těmi nejlepšími. Když budou naše týmy hrát s těmi elitními, teprve pak se mohou kvalitativně posouvat. Tím pádem nabídneme kvalitní výsledky, prvotřídní sportovní zážitek, na který přijdou diváci a tím pak můžeme získávat i silné partnery, pro které pak takový produkt bude zajímavý,“ říká prezident Sportovního holdingu Praha Petr Speychal.

Sportovní holding Praha a.s. je silným sportovně-obchodním týmem, který míří do mnoha směrů s jediným cílem: přinášet ve sféře špičkového sportu a volného času co nejširšímu publiku radost, zábavu a unikátní zážitky.

V Praze 12. 6. 2013
 
vloženo: 12.06.2013 12:35 / přečteno: 9482x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.