NYMBURSKÝ STREET

NYMBURSKÝ STREET

Réma se chystá na devátý ročník tradičního streetbalového turnaje. 

Stalo se už železnou jistotou, že poslední červnovou sobotu je na basketbalových hřištích na Remanenci pořádně živo. Nejinak tomu bude i letos, kdy hřiště na takzvané Rémě hostí už devátý ročník tradičního turnaje trojic NBK 3on3 Streetball Tournament. Akce, která svým rozsahem již dávno překročila hranice nymburského regionu, si opět dělá ambice nabídnout prvotřídní basketbalovou podívanou a především jedinečnou letní pohodovou atmosféru.

 

Zakladatel turnaje a do letošního roku solitér nymburské streetballové turnajové scény Pavel Hauerland si letos na pomoc s organizací přizval svůj úspěšný tým Real Réma, kterému dělal v právě skončené postupové sezoně kapitána. "Real Réma teď turnaj zaštiťuje. Zní to tak nějak oficiálněji, ale šlo mi především o to, abych nemusel sám vylepovat plakáty, stavět sponzorské stany a věšet síťky na koše. Letos taky bylo potřeba hřiště nalajnovat, ale kdybych kluky normálně požádal o pomoc, dělal bych to stejně sám. Tak jsem řekl, že to Real Réma zaštiťuje a jim nic jiného nezbylo," rozpovídal se budoucí člen nymburské basketbalové síně slávy, bude-li někdy založena.

 

Hráče čekají tři obvyklé kategorie: Masters pro ostřílené basketbalisty, 4fun pro basketbalové nadšence všeho druhu a mladší registrované hráče a Girls pro dívky a ženy. Především v hlavní kategorii se opět čeká účast hráčů z nejvyšší basketbalové soutěže. Diváci nebudou ochuzeni ani o soutěže ve smečování a střelbě za tři body. Samozřejmostí je prvotřídní zázemí, občerstvení za lidové ceny a muzika po celý den. "Tak já bych to na závěr ještě shrnul. V sobotu 29.6. v 09:00 na Remanenci. Je-li neznaboh, který neví, kde to je, pak jsou to asfaltová hřiště za sportovním centrem. Předběžné registrace přijímáme na čísle 603 800 114 nebo ve facebookové skupině NBK STREETBALL TOURNAMENT 3ON3. Na závěr jedno přání - Krakonoši, buď nám i letos nakloněn, hezké počasí je základ," dodal Hauerland.

 
 
 
vloženo: 23.06.2013 23:59 / přečteno: 9105x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.