JINÁ LIGA V PRAZE

JINÁ LIGA V PRAZE

Basketbalisté Nymburka se v rámci přípravy kampaně s názvem Jiná liga stali na krátký čas fotomodely a herci. Pod taktovkou fotografa Ondřeje Pýchy pózovali v hangáru na pražském letišti v Letňanech. Herecké výkony pak předváděli v Nymburce i v Praze. Kampaň Jiná liga, lákající na špičkový mužský basketbal v Tipsport areně, totiž startuje s podporou videa ilustrujícího přesun do hlavního města České republiky

Video startující kampaň „Jiná liga“ znázorňuje přesun z Nymburka do Prahy a zároveň ukazuje, že basketbalisté holešovickou arénu sdílejí s hokejisty Sparty a Lva. Nymburk přichází do Prahy s VTB ligou, tedy jinou ligou, než na jakou jsou domácí fanoušci zvyklí. V této sezoně bude v Praze hrát také Eurocup, ale do budoucna má tým ambice na účast v Eurolize. Kampaň Jiná liga tak symbolizuje i cíle klubu do budoucna. V Matonni NBL má Nymburk za posledních deset let všechny mistrovské tituly. I v naší soutěži hraje tzv. jinou ligu. A Jiná liga nyní přichází do Prahy.



Ve videu hráči přijíždí do Prahy ve „starých Amerikách“, vozech, které stylově odkazují k zemi, která je kolébkou basketbalu. V klipu si „zahrály“ Dodge Charger, Buick LeSabre Convertible a Cadillac Convertible, který dělal trochu potíže Petru Bendovi. „Asi jsem si vybral toho největšího veterána, protože mu blbne startér, motor zhasíná a neudrží otáčky,“ odmítal narážky kolegů na jeho řidičské umění. Ale natáčení s veterány si užíval stejně jako Tre Simmons, který při natáčení přiznal, že má doma v garáži podobnou klasiku: „Je to 1968 Oldsmobile Convertible 89. Jezdím s ním tak třikrát až pětkrát za rok vždycky v létě.“


Simmons si kromě veteránů užíval hodně i natáčení. „S tím nekonečným opakováním věcí stále dokola to herci nemají jednoduché, ale nevadilo by mi to. Jednou bych si to rád zkusil trochu víc,“ naznačoval, že by po skončení profesionální kariéry klidně zkusil tuto profesi. „Myslím, že Rado Rančík je hodně dobrý herec. Petr Benda je komik, talent mají i Pavel Houška s Jirkou Welschem,“ hodnotil i výkony svých kolegů z týmu.


V domácí soutěži je titul povinností a cílem je prosadit se v mezinárodních soutěžích jako VTB a Eurocup a v brzké době se dostat jako první český tým do Euroligy. I proto se Nymburk stal od léta součástí Sportovního holdingu Praha, do něhož mj. patří také HC Lev a HC Sparta. Většinu mezinárodních zápasů bude hrát Nymburk v pražské Tipsport Areně.


AUTOMOBILY POUŽÍTÉ PŘI NATÁČENÍ:


Dodge Charger V8 Coupé Hardtop, 1968 
(Tento vůz figuroval už 26. září při focení na letišti v Letňanech, kde v hangáru před objektivem fotografa Ondřeje Pýchy pózovali hráči při focení pro kampaň Jiná liga.)


Buick LeSabre Convertible 1960


Cadillac Convertible 1961

 
vloženo: 24.10.2013 10:55 / přečteno: 9290x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.