KONKURZ NA CHEERLEADERS

KONKURZ NA CHEERLEADERS

První kolo náboru cheerleaders Sportovního holdingu Praha se uskutečnilo v neděli 20. října v prostorách Tipsport areny a v porotě byli mimo jiné i hráči klubů pod hlavičkou SHP – Martin Kříž z ČEZ Basketball Nymburk, Martin Procházka z HC Sparta Praha, Kanaďan Spencer Humphries a Švéd Calle Ridderwall z HC Lev Praha. Do výběrového řízení se mohl přihlásit kdokoliv a nakonec se porotě předvedla čtyřicítka dívek.

„Viděli jsme různé výkony, některé byly výborné a některé o něco horší,“ hodnotil potenciální cheerleaders shovívavě basketbalista Kříž. „Rozhodně zajímavý zážitek,“ shodl se s kolegou Procházkou. „Je to jiné, být v porotě a koukat se na někoho, než být ten, kdo předvádí nějaký výkon,“ dodal mladý sparťan.


„Byl to hodně specifický zážitek. Cítil jsem se jako porotce Simon Cowell z American Idol,“ usmíval se Calle Ridderwall a o kvalitě kandidátek na roztleskávačky vůbec nepochyboval. „Opravdu se snažily a na některých bylo vidět, že už někde předtím tancovaly. Když umíte vykopnout nohu nad hlavu, není o čem diskutovat,“ dodal.


A podle jakých kritérií se hráči rozhodovali? „Hlavně podle jejich tanečního umění a také podle úsměvu. Samozřejmě se nesmí opomíjet ani vzhled a musím říct, že některé z nich byly opravdu hezké,“ pochvaloval si Spencer Humphries a zároveň přiznal, že bylo opravdu těžké vybrat ty nejlepší.


Tým cheerleaders SHP se bude postupně rozšiřovat. Další kola náboru budou následovat, informace o přihlašování a termínech konkurzu se objeví na webech a dalších komunikačních kanálech jednotlivých klubů.


Video z konkurzu najdete zde  .

Fotografie zde

 
vloženo: 22.10.2013 19:24 / přečteno: 8739x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.