BLESK SVLÉKL RADA DO PŮLI TĚLA

BLESK SVLÉKL RADA DO PŮLI TĚLA

V polovině listopadu byl Radoslav Rančík osloven redaktory Blesku, aby v ateliéru s profesionálním fotografem exkluzivně pro nejčtenější český deník nafotil sérii snímků. Na nich měl odhalit své vypracované a potetované tělo. Rado souhlasil a především jeho fanynky teď mohou ocenit jeho svaly i kérky.

Kromě basketbalových schopností i díky svému atraktivnímu zevnějšku patří Rado mezi hráče, kteří v kádru Nymburka přitahují největší pozornost. V ateliéru rozhodně nepózoval poprvé a jeho zkušenost byla „na place“ znát, což uznale hodnotil i autor snímků Daniel Černovský.

Rado

„Rado je jako objekt na fotografování výborný. Nevím, po kolikáté už fotil, ale když se fotí někdo poprvé, bývá to rozpačité a to nebyl tento případ. Jinak jde o první kontakt, o první dva tři záběry, kde by měl fotograf poznat, co tomu člověku vyhovuje. Jde o to ho netlačit do něčeho, v čem se necítí. Dnes tam byly dva tři nápady, které se Radovi nelíbily, takže jsme je prostě nerealizovali. Rado je jako model na jednu stranu tvárný a na druhou stranu je sám kreativní a přichází s vlastními nápady,“ popsal Dan spolupráci s nymburskou hvězdou.

Rado

A co je na focení 206 cm vysokého chlapa nejnáročnější? „Musel jsem se hodně poprat s jeho výškou, která je na něm zároveň vizuálně nejzajímavější. Měl jsem problém ho nebrat příliš z podhledu, tak abychom mu ve výsledku neubližovali a aby se mezi ním a mým objektivem vyrovnal ten čtyřiceti centimetrový rozdíl,“ uvedl fotograf Blesku. Tak snad se vám bude jeho dílo líbit.


Doplněny další fotografie zde  

 
vloženo: 25.11.2013 13:23 / aktualizováno: 25.11.2013 14:52 / přečteno: 8571x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.