DÍKY PETŘE, HODNĚ ŠTĚSTÍ

DÍKY PETŘE, HODNĚ ŠTĚSTÍ

Na soustředění do Slovinska už s týmem neodjel jeho dosavadní fyzioterapeut Petr Kádner. Ten se rozhodl náš klub po třech sezonách opustit, aby se vrhnul na novou pracovní výzvu. ČEZ Basketball Nymburk mu touto cestou děkuje za jeho vždy perfektní a profesionální práci, kterou pro tým odváděl, a přeje mu hodně úspěchů v jeho dalším působišti.

„Chtěl bych Petrovi poděkovat za celý tým za to, jak se o nás tři roky staral. Jeho práci jsem obdivoval, protože byl vždy nachystaný, aby uspokojil naše potřeby. Před tréninkem přijížděl o hodinu dřív a odjížděl o hodinu a půl později než my hráči. Měl to náročnější, protože my jsme se starali a staráme jenom o to, abychom přišli na trénink a odtrénovali si svoje. Snažil se nám vyhovět a pomoci v každé chvíli a jsem rád, že byl součástí našeho týmu,“ poděkoval Petrovi za hráče dlouholetý kapitán týmu Petr Benda, který s ním v Nymburce strávil celé tři roky.


Na místo Petra Kádnera již přišel jeho nástupce Radek Petrů, jehož dosavadním působištěm byla česká basketbalová reprezentace. S nymburskými reprezentanty se tak dobře zná. „Na Petrovu práci nebude jednoduché navázat. Celé to tady posunul o hodně dál. Zažil jsem ho tu bohužel jen posledních pár dní. Ač nemusel, všechno mi předal a vysvětlil, jak to tu chodí. Doufám, že se mi podaří na jeho práci plynule navázat,“ uvedl Radek, který se již hráčům Nymburka plně věnuje.

 
vloženo: 01.09.2014 18:44 / přečteno: 8927x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.