AKTUALITY Z KLUBU

AKTUALITY Z KLUBU

Seznamte se s několika zprávami ohledně permanentek, vývěsní tabule na náměstí a programu našeho A-týmu na následujících 14 dní.

Prodej permanentek pro nadcházející sezonu odstartoval 1.září a aktuálně si celoroční vstupenku mohou zakoupit všichni zájemci. Na rozdíl od ceny jednotlivých vstupenek, které budou dražší o 10 korun, jsme cenu permanentek nechali stejnou. Vstupenka na minimálně 28 zápasů  Kooperativa NBL a Basketball Champions League stojí 1.290,- Kč, což znamená úsporu minimálně 500,- Kč.
 

Připomínáme malinko jinou proceduru zakoupení permanentky. V prodejně EXICO si vyberete místo a obdržíte kupón. Tento pak při prvním zápase zaplatíte a vyměníte za permanentku. Vzhledem k EET není možné vstupenku zaplatit v prodejně EXICO.

 


Pokud jste byli zvyklí sledovat naši vývěsku na Náměstí Přemyslovců, vězte, že v této sezoně to nebude možné. Město Nymburk dalo přednost bezpečnosti (?!) na frekventovaném přechodu pro chodce a nařídilo vývěsku odstranit. Informace o zápasech tak najdete na plakátovacích plochách, kterých je ve městě více než třicet, na klubových televizích rozmístěných po městě. Plánujeme roznášku termínové listiny do schránek, před zápasem zve na utkání místní rozhlas a zprávy najdete i v Nymburském deníku. Časy zápasů najdete na našich webových stránkách a ty úplně nejaktuálnější informace jsou vždy na facebookovém profilu.

 


A-tým mužů své přípravné zápasy v následujících dnech přesouvá do zahraničí. Ve čtvrtek odpoledne odjíždí do Polska na turnaj, kde se ve třech dnech postupně utkání s pořádajícím klubem z Toruně, o den později s Anwilem Wloclawek a turnaj zakončí proti týmu Steauva Bukurešť. Další čtvrtek se tým přesune na tradiční týdenní kemp do Slovinska, kde bude ladit poslední detaily. V neděli prvního října čeká všechny příznivce přípravný zápas proti rakouskému Welsu, který bude generálkou na středeční start ligy proti Ostravě. 

 
vloženo: 13.09.2017 11:07 / přečteno: 7397x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.