ALL STAR GAME - HLASUJTE!

ALL STAR GAME - HLASUJTE!

Basketbalová All-Star Game už zase klepe na dveře. I letos se uskuteční v posledních hodinách roku 2017, přesně 30.12., a znovu na severu Čech, tentokrát v Ústí nad Labem. Hlasovat pro aktéry můžete už dnes.

Scénář vlastního zápasu bude stejný. Střetnou se Mazáci a Mladé pušky. Jen hráčské složení může být jiné. Jednak proto, že fanoušci vyberou jiné hráče nebo proto, že si trenéři vyberou jiné hráče. Ale také se změna může odehrát přirozenou cestou a to přirozeným procesem stárnutí. Jedním takovým hráčem je Vojta Hruban, který, pokud bude vybrán, změní dres. „Už jsem prostě starej, co na to říct? Čas letí, českou ligu hraju deset let a přišel čas se posunout mezi ty ´staré´,“ řekl pro server nbl.cz Vojta Hruban.  

 

Hlasovat o zahajovacích pěticích můžete už nyní a čas na to máte do 15. prosince. Detailní instrukce k hlasovacímu procesu i další zajímavé informace najdete jako vždy na speciálním webu utkanihvezd.cz. Vstupenky lze zakoupit v předprodeji už nyní stejně jako vstupenky na všechny utkání Kooperativa NBL zde.

 

Pozměněné budou i doprovodné soutěže. Jen souboj nejlepších smečařů, „Slam Dunk Contest“, bude stejný. Šestice vybraných bude soutěžit nejprve o postup do finále a v něm diváci poznají nového vítěze. Ten loňský smečařský král Lamb Autrey baví letos fanoušky jiné než v NBL. Slam Dunk Contest je na programu po třetí čtvrtině utkání hvězd.

 

První doprovodnou soutěží, už po první čtvrtině, bude soutěž ve střelbě trojek „3-Point Shoot Out“. V té opět nebudou chybět nejlepší střelkyně z Ženské basketbalové ligy včetně Karolíny Elhotové, která už dvakrát za sebou znectila pány střelce z NBL, ale do soutěže zasáhnou i junioři z extraligy U19.

 

Úplnou novinkou bude soutěž - „Kooperativa Faktor Challenge“. Půjde o boj muže proti muži, tedy hru jeden na jednoho, kde se soutěžící nebudou moci spolehnout na žádnou jinou pomoc než na tu vlastní. Hráči z jednotlivých klubů NBL se utkají v pavouku play-off a vítěz finálového duelu si v kapse odnese 1000 eur.   

 

All-Star Game odstartuje 30. prosince v 15 hodin a jako již tradičně ji doprovodí i charita ve prospěch těch, kteří potřebují pomoc. Hudebně ASG doprovodí slovenský rapper Rytmus.

 
 
vloženo: 26.11.2017 00:41 / přečteno: 7548x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.