OPATŘENÍ K UTKÁNÍ SE ZELENOU HOROU

OPATŘENÍ K UTKÁNÍ SE ZELENOU HOROU

V souvislosti s očekávaným zápasem proti polskému týmu Stelmet Enea Zielona Góra jsme byli nuceni učinit některé drobné změny v souvislosti se vstupem na zápas.

Vstup

Očekáváme více než dvě stovky polských fanoušků, kteří všichni zaberou oba dva sektory A a B. Z tohoto důvodu bude uzavřen vstup (viz obrázek dole)

VSTUP

na tribunu ze hřiště mezi sektory A a B a všichni budou muset projít vstupem mezi sektory B a C, tedy z prostoru občerstvení. 

Tímto vstupem se na svá místa dostanou i všichni držitelé VIP vstupenek a držitelé permanentek do sektorů C nebo D. 

Ostatní, kteří budou obsazovat tribuny E (Fan Club), F (vedlejší oranžová za košem) a tribuny G a H, půjdou jako vždy dveřmi vedle stánku FanShopu.

 

Doporučujeme, pokud to bude možné, nenechávat příchod na zápas na poslední chvíli. Odbavení na pokladně má své limity. 

 
Parkování

Pro diváky, kteří přijedou automobily, budou vyhrazena obvyklá stání. Striktně a policií bude kontrolován zákaz vjezdu na komunikaci vedoucí podél Labe. V případě potřeby lze parkovat na asfaltových hřištích u letní sokolovny. Dopravu bude řídit městská policie, proto uposlechněte ve vlastním zájmu jejich pokynů. Upozorňujeme, že v oblouku podél bytovek je zakázáno zastavení vyznačené jak svislým tak vodorovným značením. Pro autobusy polských fanoušků bude vyhrazeno parkoviště naproti beachovému hřišti a objektu rybářského svazu. Rovněž je třeba nechat volná vyhrazená místa pro vozidla integrovaného záchranného systému.   

 
Občerstvení a FanShop

Kromě standardního občerstvení v hale u vstupu, bude fungovat stánek před halou. Upozorňujeme na zákaz vstupu do haly s nápoji v kelímku. Ve FanShopu ve žlutém stánku v hale jsou k dispozici různé reklamní předměty a nechybí ani nový plakát aktuálního týmu.

 

Doufáme, že pomůžete v takto významném utkání svými hlasivkami k vytvoření skutečně domácího prostředí, i když v souboji s organizovanou skupinou z Polska to nebude nic jednoduchého. Hráči i vedení klubu věří, že ve středu večer vyhrajeme na dvou frontách – na hřišti i v hledišti.

 
Hejááááá Nymburk  
 
vloženo: 05.02.2018 17:16 / přečteno: 7548x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.