OTEVŘENÝ TRÉNINK V SADSKÉ

OTEVŘENÝ TRÉNINK V SADSKÉ

Hráči A-týmu využili přeci jen trochu volnějšího tréninkového programu během reprezentační přestávky a úterní trénink absolvovali v Sadské, aby ukázali několika desítkám přihlížejících, jak to chodí na tréninku nejlepšího českého týmu.

„Sedmdesát pět minut se pojede natvrdo,“ avizoval trenér Amiel před tréninkem, aby hráči nečekali nějakou „flákárnu“. A co slíbil, to splnil. Po celou dobu hráči jezdili nahoru dolů a nasazení se o mnoho nelišilo od zápasu.

 

Polovinu týmu, která se připravuje se českou reprezentací, opět jako před sezonou nahradili hráči U19. Jednak proto, aby mohl být trénink A-týmu s více než šesti hráči, takový počet by mimo jiné neumožňoval hrát pět na pět. Na druhou stranu mohou junioři čerpat další zkušenosti od těch nejlepších a vstřebávat zase jiné podněty od trenéra, který ani v jejich případě neslevil z požadavků obvykle kladených na hráče A-týmu.


 SADSKÁ

Posledních 15 minut tréninku si hráči zasoutěžili se Sadskými Vosami, hráčkami místního klubu ŠBK Sadská. Nejprve na jedné straně střílely Vosy šestky a na druhé straně naši muži z delší vzdálenosti, kdo první zaznamená 10 košů. V obou těchto kolech zvítězily domácí hráčky. Pak se střelci obou skupin posunuli za trojkový oblouk. Kdo teď čekal jasné vítězství našich snajprů, mýlil se. Vosy sice dvakrát prohrály, ale v prvním kole této střelecké soutěže padla jejich desátá trojka jen několik sekund po desáté trojce našeho áčka. Ve druhém případě Vosy dlouho ve střelbě vedly, ale nakonec opět jen těsně 9:10 odešly poraženy.


 SADSKÁ


To už čas tréninku vypršel, ale přesto se pokračovalo dál. Na řadě byla soutěž jedna na jedna. Na straně našeho týmu byli nasazeni Alex Davis a Geno Lawrence. Aby to naši kluci neměli tak lehké, nastoupily proti nim vždy dvojice hráček, ovšem ve stáří kolem deseti let. A bylo vidět, že si děvčata s míčem rozumí. Každou chvíli si Geno ulevoval jeho typickým „týý voľe..“, když holky proměňovaly jednu střelu za druhou. I když výsledek nebyl podstatný, hrálo se jen a jen o dobrý pocit a zábavu, kluci všechny duely do deseti bodů prohráli.

 

V úplném závěru došlo na oblíbené podepisování plakátků, které jsme se do Sadské přivezli a které byly dětem rozdány. Mnohokrát také cvakly fotoaparáty mobilů při pořizování selfíček. Byla to pro kluky určitě příjemná změna a pro Sadské Vosy a přihlížející rodiče příjemně strávený úterní podvečer.     

 

Fotografie najdete na našem webu ve fotogalerii  .

 
vloženo: 28.11.2018 08:12 / přečteno: 6297x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.