VSTUPENKY V NOVÉM HÁVU

VSTUPENKY V NOVÉM HÁVU

Od Nového roku, resp. od této chvíle, jsme připravili několik úprav pro zakoupení vstupenek na zápasy hrané na palubovce v Nymburce a nyní jsme je shrnuli do aktuality.

Rozhodli jsme se, že od ledna změníme systém prodeje vstupenek do ČEZ sportovní haly Nymburk. Všechny vstupenky budou na jednotlivá místa a vy tak budete moci v klidu domova vybrat místečko, které vám bude nejvíce vyhovovat. Krom toho, že budete zápas sledovat stále ze svého úhlu pohledu, ušetříte i nějakou tu minutu při prodeji lístků na pokladně před zápasem. A vzhledem k tomu, že se budou vstupenky v hale před zápasem kupovat také na místa, ušetříte pravděpodobně díky „váhavým střelcům“ ještě o trochu více.


Kromě času uspoříte i nějaké drobné. Ceny vstupenek na zápasy v Nymburce ve všech kategoriích se plošně zvyšují od ledna o deset korun, ovšem v předprodeji zůstávají ceny stejné. Chtělo by se říct: „A to ještě není všechno, Horste“ (pamětníci vědí). Rozšířili jsme možnost předprodeje na terminály Sazky, tedy ti z vás, kterým internet není blízký, máte možnost kromě vsazení tiketu si ještě zakoupit vstupenku na zápas. Do předprodeje jsme doplnili také možnost slevy pro studenty nebo důchodce, kterou si vyberete při nákupu vstupenky. Upozorňujeme však, že při vstupu do haly a kontrole vstupenky, můžete být vyzváni k předložení příslušného dokladu.


Terminály Sazky najdete na poštách, větších benzínkách a dalších místech. Jen v Nymburce jsou na jedenácti místech, v Poděbradech na deseti, v Lysé, Milovicích a Městci na šesti, v Sadské na čtyřech, v Křinci na dvou, ale také ve Strakách, na Loučeni … a tak bychom mohli pokračovat napříč Českou republikou.


Věříme, že vám obohacení počtu předprodejních míst, kde lze nakupovat za i hotové i možnost předprodeje na místa, ještě více zpříjemní návštěvu basketbalu v Nymburce.  

 
vloženo: 17.12.2018 16:30 / přečteno: 6361x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.