V REPRE ZATÍM ČTYŘI Z NYMBURKA

V REPRE ZATÍM ČTYŘI Z NYMBURKA

Současný trenér reprezentace a bývalý nymburský kouč Ronen Ginzburg nominoval do přípravy A týmu čtyři hráče jedenáctinásobného mistra MNBL. Jsou jimi Jiří Welsch, Vojtěch Hruban, Lukáš Palyza a Tomáš Pomikálek. Tato čtveřice tak nezahájí 11. srpna přípravu s týmem Kestutise Kemzury.

U Petra Bendy a Pavla Houšky je jejich účast v přípravě reprezentace podmíněná zdravotním stavem, resp. rodinnými důvody. U týmu budou působit jako asistenti Lubomír Růžička, který je zároveň druhým nymburským asistentem Kestutise Kemzury, a Pavel Beneš, trenér BA NBK U 17.


Tomáš Pomikálek si vybojoval místo v A týmu během soustředění béčka. S reprezentační nominací zbylé trojice nymburských se víceméně počítalo. Kouč Kemzura tak bude mít kompletní tým po skončení evropské kvalifikace už po 27. srpnu. To je o tři týdny dříve, než v loňské sezoně, což je z výhledem na kvalifikaci o Euroligu pozitivní zpráva.


„Loni jsme se vrátili extrémně pozdě a ještě tu byl nový trenér, což byla velká změna. Letos to bude mnohem jednodušší pro obě strany. Minulý rok jsme končili s reprezentací až 17. září a pak jsme jeli rovnou do Slovinska na soustředění. Teď bude čas na přípravu na kvalifikaci mnohem delší, navíc tým se teď dává dohromady poměrně brzy, takže bude čas na důkladnou přípravu s kompletním týmem,“ ocenil reprezentant a nymburská opora Vojtěch Hruban.

 
vloženo: 03.07.2014 17:54 / přečteno: 9460x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.