NÁŠ KLUB V TURISTICKÉM DENÍKU

NÁŠ KLUB V TURISTICKÉM DENÍKU

Od pátku 19. února si můžete v prodejně Exico v Nymburce a poté i na domácích zápasech ve Sportovním centru zakoupit Týmovou vizitku našeho klubu, který se zapojil do projektu Turistického deníku.

Vydáním Týmové vizitky se náš klub stal součástí projektu Turistického deníku, který prezentuje prostřednictvím nálepek atraktivní místa, zajímavé osobnosti a kluby z oblasti turistiky, sportu, gastronomie a kultury.


Vizitky, vydávané od roku 2008, se staly fenoménem a vyhledávaným suvenýrem mnoha turistů. Turistický deník poskytuje prostor nejen pro umístění samolepky, ale i pro záznamy všech zážitků, razítka a v neposlední řadě podpisy hráčů a dalších osobností. Díky tomu si každý vytváří originální album z cest, které je doplněné soutěží o ceny.

wander book

Věříme, že vás Týmová vizitka zaujme, přijdete fandit, na některý ze zápasů a strávíte s námi fajn den. Vizitku lze získat vždy během utkání ve Sportovním centru ve FanShopu nebo v prodejně Exico (Palackého tř. 1764/47).


Pokud budete mít čas a chuť, projděte se po břehu Labe směrem k historickému centru města a navštivte např. Vlastivědné muzeum s Expozicí Bohumila Hrabala nebo mohylu z doby kamenné. Budete mít možnost získat další Turistické vizitky. Více na www.turisticky-denik.cz.


Odkaz přímo na vizitku Basketball Nymburk naleznete ZDE.

 
vloženo: 19.02.2016 14:28 / přečteno: 8450x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.