DĚTSKÝ DEN PODRUHÉ

DĚTSKÝ DEN PODRUHÉ

ČEZ Basketball Nymburk a BA Nymburk za finanční podpory města Nymburk, již podruhé v této sezoně uspořádají ve Sportovním centru Dětský den. Rádi vás s dětmi opět přivítáme, tentokrát v neděli 17. dubna od 11.30 do 18.00. Opět budete moci v návaznosti sledovat zápas našeho týmu, tentokrát s Chimki Moskva.

Minulý Dětský den se setkal s velice pozitivní odezvou rodičů i dětí a byl o něj velký zájem. Jarní termín konání tentokrát umožňuje v případě hezkého počasí uspořádat Dětský den venku. Pokud nám počasí přát nebude, bude se akce konat uvnitř Sportovního centra jako posledně.


Na Dětský den je nutné se předem zaregistrovat a to e-mailem na adrese office@basket-nymburk.cz a to nejpozději do 14. dubna do 12h. Do mailu uveďte jméno a příjmení, datum narození, telefonní kontakt a počet obědů, pokud si chcete objednat oběd za zvýhodněnou cenu 50 Kč(polévka, hlavní jídlo, zákusek, zeleninový bufet, nealko). Maximální počet 100 dětí!


Dětský den bude probíhat formou stanovišť (viz. plakát). Od 14.30 do 16.00 bude i možnost jít si s dětmi zadovádět do bazénu. Při splnění úkolů na všech stanovištích bude pro děti nachystána odměna. Pro rodiče soutěžících dětí také a to v podobě zvýhodněného vstupného na zápas (50 Kč). Děti mají vstup zdarma.


Po celou dobu bude k dispozici šatna. V době zápasu bude pro děti otevřen dětský koutek s dospělým dozorem.


Plakátek na DD 17.4.2016

 
vloženo: 31.03.2016 13:51 / přečteno: 8439x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.