DRUHÝ KORÁLEK

DRUHÝ KORÁLEK

Naši hráči navlékli druhý korálek na čtvrtfinálovou šňůru vítězství a od očekávaného postupu je dělí jen jedno vítězství. 


Utkání v Praze bylo podobné středečnímu utkání v Nymburce. Ani tentokrát nemělo USK šanci na úspěch. Rozdíl ve skóre byl ještě o pár bodů vyšší a to především díky trojkové smršti na úvod poslední čtvrtiny. Za čtyři minuty jsme dokázali nastřílet 18 bodů z trojek a k tomu ještě čtyři body přidal Lenzly po vlastním zisku. Jednou smečí a jednou donáškou stanovil skóre úvodních čtyř minut na 22:5. 
Domácí se bodově drželi v prvních osmi minutách, rozdíl ve skóre nebyl větší než čtyři body, ale na konci čtvrtiny domácí neodolali a ztráceli po deseti minutách deset bodů. Do třetí desítky nakoukl rozdíl ve skóre ještě před poločasovou přestávkou. Třetí čtvrtina byla ještě relativně vyrovnaná, domácí ztratili jen tři body, ovšem v závěrečné části rezignovali. Za deset minut dostali 34 bodů, přitom měli na svém kontě jen dva fauly. 
I tentokrát byl nejlepším střelcem USK Slavík, který jako jediný nastřílel dvouciferný počet bodů. Naši, kteří nastoupili opět bez zraněného Simmonse, měli hned pět dvouciferných střelců a každý z deseti hráčů nastřílel nějaké body. Nejvíce dali Benda, Lenzly a Sokolovský po 14, nejužitečnějším hráčem však byl Pavel Pumprla, který k deseti bodům přidal stejný počet doskoků (3 útočné). Deset bodů ještě nastřílel Slezák a devět doskoků měl Nečas.

Více najdete zde   
 
vloženo: 30.04.2011 23:30 / přečteno: 11997x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.