PLAY OFF POKRAČUJE U VAJGARU

PLAY OFF POKRAČUJE U VAJGARU

Po úspěšném nedělním domácím zápase s Krasnojarskem čeká Nymburk v úterý druhý souboj čtvrtfinále play off domácí Kooperativa NBL. Zavítá k němu na palubovku Jindřichova Hradce, který čeká basketbalový svátek – historicky první domácí utkání v play off. Zápas začíná v 16.00 a živě ho vysílá ČT Sport.

První čtvrtfinále rozhodl favorit až ve druhém poločase. Jindřichův Hradec ukázal bojovný výkon na hranici svých možností a teď už se jihočeští fanoušci těší na domácí odvetu. Souboj s dvanáctinásobným šampionem zřejmě vyprodá domácí stánek BK Lions.


„V prvním zápase nám Jindřichův Hradec hlavně v prvním poločase ukázal, jak dokáže být nebezpečný. V domácím prostředí bude ještě nebezpečnější. Musíme nastoupit s maximální koncentrací už od začátku,“ řekl po prvním duelu nymburský kouč Kestutis Kemzura.


Ten ví, že v Jindřichově Hradci může očekávat ještě větší odpor, než kladl soupeř ve Sportovním centru v Nymburce. „Těšíme se na to. O tom to je, hrát před plným hledištěm ve skvělé atmosféře. Máme dost zkušeností na to, abychom byli připraveni na bouřlivé prostředí, které požene domácí tým kupředu.


Trenér týmu od Vajgaru Karel Forejt svůj celek po úvodním čtvrtfinále jenom chválil. I v oslabené sestavě podal maximální výkon. Někdejší nymburský asistent věří, že před vlastními fanoušky ze sebe jeho hráči vymáčknou ještě víc.


„Jestli jsme v Nymburce šli v prvním poločase na hranici, tak v domácím prostředí můžeme ještě kus přidat. Přijde narvaná hala, o tom jsem přesvědčený. Bude tam velmi dobrá kulisa, tak že si myslím, že i Nymburku se u nás bude hrát dobře. Od zápasu očekávám pěkný souboj,“ uvedl trenér Forejt.


Co však neočekává, je návrat svých zraněných opor. „Karel Aušprunk nebyl v Nymburce a nebude hrát ani u nás, protože má těžké zranění. A Standa Zuzák? Taky myslím, že nenastoupí, že to nehrozí,“ prohlásil před druhým čtvrtfinále KNBL.

 
vloženo: 06.04.2015 21:59 / přečteno: 8225x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.