VOZÍK PRO PĚTILETOU MARTINKU

VOZÍK PRO PĚTILETOU MARTINKU

Každý návštěvník jakéhokoliv domácího zápasu Nymburka v letošním play off 2015, který si koupil, nebo ještě zakoupí vstupenku, přispívá na dobrou věc. Výtěžek ze vstupného totiž poputuje na speciální vozík pro pětiletou Martinu Maňáskovou z Opolánek, která od narození trpí vzácným Angelmanovým syndromem.

Tím je v České republice postiženo cca 30 dětí. Syndrom se vyznačuje stavem střední až těžké mentální retardace, děti zpravidla nechodí, nemluví, trpí epilepsií a hyperaktivitou. Martinka nyní navštěvuje speciální školku v Nymburce s celodenní asistencí. Denně absolvuje celou řadu terapií a rehabilitací, což je však pro její rodiče finančně velmi náročné.


Přestože se již intenzivní péčí podařilo až neskutečné, holčička udělala v létě roku 2012 své první krůčky, je stále potřeba pracovat na zlepšení její komunikace (Martinka stále nemluví), koncentrace a snížení hyperaktivity. Rodina tak musí využívat všech dostupných prostředku na to, aby Martinku co nejvíce přiblížila životu normálních dětí.


Na zlepšení jejího života můžete přispět i vy, pokud jste si koupili, nebo ještě zakoupíte vstupenku na domácí zápasy Nymburka v play off KNBL. Vybrané vstupné půjde právě na speciální vozík, tzv. Kozlík, který Martinka tolik potřebuje, aby měla svůj těžký úděl jednodušší. Přijďte na play off a přispějte tak na dobrou věc.
 
vloženo: 16.05.2015 14:15 / přečteno: 9036x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.