HOSTÍME TRÁPÍCÍ SE PARDUBICE

HOSTÍME TRÁPÍCÍ SE PARDUBICE

V nedělním utkání 5. kola nadstavby Kooperativa NBL přivítáme doma ve Sportovním centru svého posledního přemožitele Pardubice. Ty nad námi vyhrály téměř před rokem doma 73:69, od té doby jsme však neprohráli už 35 ligových zápasů v řadě včetně dalších dvou derby s Východočechy.

Pardubicím se navíc v poslední době příliš nedaří, když prohrály sedm z posledních devíti soutěžních utkání. V tabulce tak klesly na páté místo a před šestým Děčínem jsou jen díky skóre. Projevuje se absence zraněných amerických rozehrávačů Richarda Williamse a Donovana Jacksona. Beksa na to zareagovala příchodem jiného Američana Evana Singletaryho.


To náš tým je v dobré pohodě, drží si neporazitelnost a naposledy deklasoval třetí Ústí na jeho hřišti 96:60. Před blížícím se play off tak ukazuje formu, kterou chce potvrdit i proti Pardubicím. Ty v Nymburce naposledy vyhrály v květnu 2010 a podobné překvapení nehodláme dopustit.


Možná nemají Pardubice takovou formu, jako když nás loni porazily, ale nesmíme nic podcenit. Bude to hlavně o nás, jak k tomu přistoupíme. Hrajeme doma, a když budeme hrát dobře, měli bychom to v pohodě zvládnout. Pardubicím se teď tolik nedaří a my budeme chtít, aby to pokračovalo, aby nás nějak nepřekvapily. Musíme začít dobře od začátku a nedat jim čichnout,” řekl pivot Martin Peterka.


Pardubice jsou vždy těžký soupeř, i když teď mají nějaké problémy a zranění a ovlivňuje to jejich hru. Ale čekám, že se budou zápas od zápasu zlepšovat. Možná nám připravily naší poslední porážku, ale od té doby se oba týmy hodně změnily a také jsme už dvakrát my jasně vyhráli, takže nemyslím si, že by to hrálo nějakou roli. Je to prostě další zápas,” přidal asistent trenéra Aleksander Sekuli

č.


Zatím není jisté, zda do utkání zasáhne Eugene Lawrence, který se potýká s poraněným stehenním svalem. “Uvidíme, jak na tom bude Geno před utkáním a podle toho se rozhodneme o jeho nasazení,” dodal Sekulič.


Utkání v nymburském Sportovním centru startuje v neděli 10. března v 17:00. Připraveni budou i Cheerleaders Easydance 2000 a dva šťastlivci si budou moci v poločase zahrát “Piškvorky” o zajímavé ceny. Hala se tradičně otevírá hodinu před utkáním. Fanoušci rovněž budou mít možnost vyměnit si permanentky za vstupenky na zápas s Olomouckem, který se 27. března odehraje netradičně v Kutné Hoře.

 
vloženo: 08.03.2019 19:25 / přečteno: 5058x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.