ZNÁME TERMÍNY PLAY-OFF KNBL

ZNÁME TERMÍNY PLAY-OFF KNBL

Už známe termíny zápasů play off pro náš klub. Podle rozhodnutí ČBF začneme čtvrtfinálovou sérii 21. a 22. dubna doma. Soupeř vzhledem k probíhající nadstavbě zatím není znám, ale zatím vše nasvědčuje tomu, že se bude rekrutovat ze čtveřice Opava, Brno, Kolín, USK Praha.

Zatím držíme neporazitelnost v sezoně s náskokem osmi výher na druhé Svitavy. Je tak velmi pravděpodobné, že do play off půjdeme z prvního místa a bude nás čekat vítěz předkola mezi osmým týmem nadstavbové skupiny A1 a prvním týmem skupiny A2.

Vzhledem k tomu, že po předkole potřebují tyto celky krátký odpočinek, čtvrtfinále odstartují jiné série a první zápas Nymburka bude na programu 21. dubna doma. Hned 22. dubna bude následovat druhý zápas. Na hřiště protivníka pak naši Lvi vycestují 25. a 26. dubna. Série se hraje na čtyři vítězná utkání. Pokud by se nerozhodla, další domácí zápas se odehraje 29. dubna, ven by se jelo 1. května a případný sedmý duel by se konal 3. května doma.

Pokud se podaří postoupit, semifinále pro nás začne 8. a 9. května dvěma domácími zápasy. Opět se hraje na čtyři výhry. Venkovní zápasy jsou na programu 12. a 13. května. Případné pokračování série bude 16. května doma, 18. května venku a 20. května doma.

V případě postupu do finále, kde se od roku 2003 každoročně objevujeme a kde máme útočit na šestnáctý titul v řadě, nás bude čekat série na tři výhry. Ta začne 24. května doma. O dva dny později 26. května bychom se představili na palubovce soupeře a třetí duel je na programu 28. května doma. Případné další zápasy by se hráli 30. května venku a 1. června doma.

Je možné, že v případě požadavků televize dojde k malým úpravám, ale výrazněji už by se termínová listina neměla měnit.
 
vloženo: 06.03.2019 10:31 / přečteno: 4954x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.