UŽ V NEDĚLI LOS VTB LIGY

UŽ V NEDĚLI LOS VTB LIGY

Už po čtvrté se v neděli ocitne český zástupce ČEZ Basketball Nymburk v osudí losu základních skupin VTB United League. Nehledě na budoucí soupeře v jedné z nejtěžších lig Evropy bude mít v sezoně 2014/2015 znovu stejný cíl. Poprvé postoupit do play off.

Nymburk startoval ve VTB lize poprvé v sezoně 2011/12. Hned při své první účasti měl k vyřazovací fázi nejblíže. Do play off tehdy postupovalo osm týmů a českého mistra dělilo od postupu jediné vítězství, když si v soutěži připsal osm výher a stejný počet porážek.


Velmi blízko měl Nymburk k postupu i loni. Po odstoupení Doněcka mu nakonec k play off chyběly jen dvě výhry, přičemž tým kolem nového kouče Kestutise Kemzury litoval několika zápasů prohraných jen velmi těsným rozdílem.


Letošní slavnostní los a prezentace VTB ligy proběhne v Moskvě. Předcházet mu bude sobotní zasedání Rady ligy, na kterém bude schválen konečný seznam účastníků a formát soutěže v nadcházející sezoně.


Samotný ceremoniál losu začne v 12.30 našeho času na lodi River Palace. Ta vypluje na řeku Moskvu z přístaviště Kyjevské nádraží na Berežkovském náměstí u mostu Bogdana Chmelnického. Soupeři Nymburka v následujícím ročníku VTB ligy budou známí zhruba kolem 14.00.

 
vloženo: 19.07.2014 13:50 / přečteno: 7697x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.