DO PRAHY MÍŘÍ OBR CSKA MOSKVA

DO PRAHY MÍŘÍ OBR CSKA MOSKVA

České basketbalové šampiony z Nymburka čeká nejatraktivnější zápas sezony. V neděli 20. prosince od 18.00 nastoupí na pražské Královce proti jednomu z nejlepších týmu Evropy. V rámci prestižní VTB ligy přijede na Letnou šestinásobný vítěz Euroligy CSKA Moskva.

Bývalý armádní klub přezdívaný pro svou minulost Rudá mašina je tradičně dominantním klubem ruského basketbalu a nejbohatším týmem v Evropě. Patří mezi nejlepší týmy Evropy a v této sezoně se zatím prezentuje výkony, které ho řadí na pozici hlavního favorita na vítězství v Eurolize. V ní si CSKA zajistilo postup ze skupiny jako vůbec první tým ze všech letošních účastníků. Ruský gigant odešel v této sezoně z palubovky pouze dvakrát poražen a v Eurolize a VTB lize dohromady má aktuálně jedenáctizápasovou šňůru vítězství, což je v obrovské konkurenci obou soutěží mimořádný počin.


„Momentálně je to nejlepší klub v Evropě. Věřím, že v Praze nastoupí s plnou sestavou, protože pro fanoušky je to jedinečná příležitost vidět takové hvězdy v akci. Kdo má rád basketbal, neměl by na Královce chybět. Budeme potřebovat velkou oporu ve fanoušcích, abychom proti CSKA obstáli. Na hřišti pro to uděláme maximum. Už jednou jsme je doma dokázali porazit, ale je jasné, že jsou více než favorit,“ uvedl před zápasem trenér Ronen Ginzburg, který Nymburk dovedl v březnu 2012 k překvapivému vítězství nad tímto soupeřem.


A na jaké hvězdy se můžou fanoušci těšit? Mezi ty nejzářivější patří francouzský mistr Evropy z roku 2013 a nejužitečnější hráč minulého ročníku VTB ligy Nando de Colo a srbský rozehrávač Miloš Teodosič, mimořádný basketbalový talent. „Ale víceméně kdokoliv proti nám nastoupí, bude extrémně nebezpečný. Soupiska CSKA je plná hvězd,“ shrnul jednoduše a výstižně kouč Ginzburg kádr svého řeckého protějšku Dimitrise Itoudise.


Zápas bude mít bohatý doprovodný program. Vystoupí Prague Stars Cheerleaders, o poločase vám představíme pražskou sekci Basketbalové akademie a v přestávce mezi první a druhou čtvrtinou proběhne soutěž ve střelbě na koš z poloviny hřiště s firmou Barton.


Předprodej vstupenek na zápas zajišťuje prodejní síť Ticketportal ZDE. Do úterý 15. prosince jsou lístky k dispozici za zvýhodněnou cenu od 150 do 540 Kč. V prodeji jsou i VIP vstupenky zahrnující catering. Lístky na CSKA budou k dostání i v den zápasu na pokladnách haly Královka od 12.00. Veškeré další důležité informace ohledně zápasu můžete sledujte zde na klubovém webu a na oficiálním facebookovém profilu ZDE.

 
vloženo: 14.12.2015 16:07 / přečteno: 8589x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.