S PARTOU NA PARTIČKU

S PARTOU NA PARTIČKU

Být hráčem basketbalu v Nymburce není zrovna med – alespoň co se kulturního vyžití týče. Zatímco jejich spolužáci objíždí se školou i s rodinami divadelní představení, navštěvují kino a baví se na koncertech, basketbalistům vyplňují většinu volného času sportovní aktivity.

Vedení nymburského basketbalu rozhodlo, že tuto situaci změní, a ve středu 19. listopadu vyvezlo všechny své svěřence z týmů U15, U17 a U19 na populární show „Partička“ do divadla Broadway. Kluci se zdáli být nadšení – většina z nich totiž Partičku zná a mnozí z nich ji s radostí sledují. Představení, v němž Michala Suchánka, Richarda Genzera, Igora Chmelu a Ondřeje Sokola doplnil ještě známý herec Jakub Kohák (coby moderátor a následně i spoluúčinkující). 

Partička

Vše probíhalo standardně – tedy do chvíle, kdy herci nechali nečekaně osvítit hlediště a vyzvali na pódium všechny basketbalisty z „nejlepšího týmu ve střední Evropě“,  jak pravil Kohák. Téměř padesátka mladých mužů (k zděšení Michala Suchánka, který se mezi nimi trochu ztrácel) zaplnila jeviště. Dva Nymburáci na něm pak byli ponecháni, aby se spolu s herci účastnili následující hry s názvem „Zvuky“. Divadlo sklidilo velký úspěch v celém sále i u mladých sportovců. Nymburští basketbalisté se ale mohou těšit i na další kulturní akce.  

Fotografie především z cesty najdete zde  
Text připravila Kristýna Kutnarová - studentka Gymnázia Bohumila Hrabala v Nymburce
 
vloženo: 21.11.2014 15:58 / přečteno: 8406x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.