DREW: PROTO JSEM V NYMBURCE!

DREW: PROTO JSEM V NYMBURCE!

Drew Naymick proti CSKA předvedl skvělý výkon a nyní se s týmem těší na zápas v Jeruzalémě a chce brát vítězství. Mluvili jsme s ním o zápasech i dlouhém tripu, který nyní s Nymburkem absolvuje.

Proti CSKA jsi odehrál skvělý zápas. Tvoje práce byla bránit takové hráče jako je Krspič nebo Sokolov, největší hvězdy týmu. Jaké to je hrát proti takovým hráčům?

Je to pro mě obrovská příležitost a výzva. Je to důvod, proč jsem přišel do Nymburka, protože můžu hrát proti tak skvělých hráčům. Jsem tu druhý rok a opět jsme se potkali s CSKA. Odehráli jsme skvělý zápas, bohužel jsme na konci udělali hodně chyb, neproměnili několik střel a v závěru prohráli.

 
Drew Naymick

Jak moc mrzí prohra s top týmem Evropy, když jsme více jak polovinu zápasu vedli?

Byla to velká příležitost vyhrát. Bohužel jsme si to prohráli svými chybami. Na druhou stranu byl zápas a náš výkon velmi pozitivní. Byl to vzkaz i pro naše budoucí soupeře, že jsme schopni hrát a bojovat s kýmkoliv a to je nesmírně pozitivní.

 

Zápas v Moskvě musel s odstupem pár hodin týmu přidat hodně sebevědomí do dalšího eurocupového zápasu v Jeruzalémě. Je to tak?

Určitě, naším jediným cílem je vítězství. Víme, že to nebude lehký zápas. Hapoel je tým plný skvěle atleticky vybavených hráčů. Musíme se s tím vypořádat a jednoznačně chceme vyhrát.

 

Jste teď dlouhou dobu na cestách, na evropské poměry to není zvyklé. Zažil jsi tohle např. v USA nebo v jiném angažmá?

Je pravda, že tady v Evropě to není úplně běžné. V USA se takové tripy dělají v rámci vysokoškolských turnajů, týmy NBA většinou jedou „turné“ před sezónou. Pro nás je to skvělá možnost jak posílit vztahy v týmu, jak spolu strávit více času přes den, ne jen na trénincích a zápasech. Takže pro mě je to pozitivní a myslím, že to bude mít kladný dopad na týmového ducha.

 

Na twitteru jsme viděli fotku, kde po problému s prasklým potrubím protékala ve vašem hotelu voda z 21. parta až do přízemí. Je to spíš situace k rozptýlení, nebo vám to způsobilo nějaké závažnější problémy?

Upřímně jsem tak soustředěný na zápas, že o této situaci ani nevím :)

 
vloženo: 14.11.2012 13:52 / přečteno: 8588x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.