BYLI U NÁS

BYLI U NÁS

Pamatujete jména Coleman, Taylor, Abrams a Wilson? Pokud chcete vědět, co právě dělají, čtěte dál.

Coleman

Aubrey Coleman změnil před několika dny dres a vrátil se na závěr sezony do Evropy. Nastupovat bude ve Francii za Cholet Basket. Aubrey po odchodu z Nymburka byl hráčem významné americké D-league. Nejprve startoval za Austin Toros, tedy za tým odkud přišel před minulou sezonou do Evropy.  Ve 12 zápasech měl průměr 11,8 bodů na zápas, 5,1 doskoků, 2,3 asistencí. Dva zápasy odehrál za jiný tým z D-league za Reno Bighorns. V tomto týmu si však zahrál pouze ve dvou zápasech.

Taylor

Dalším hráčem, který odešel v letošní sezoně je Mike Taylor. Od letošního ledna je jeho zaměstnavatelem další tým z D-league z Los Angeles s názvem Los Angeles D-Fenders. Upozornil na sebe hned v prvním zápase, kdy nastřílel 15 bodů. Jeho aktuální průměr v D-league je 8,6 bodů na zápas.

Třetí cizincem, který letošní sezonu začal v Nymburce je AJ Abrams. O něm však internetový svět mlčí. Zdá se, že profesionální basketbalové tenisky dočasně pověsil na hřebík.

Wilson

Do VTB ligy také, podle serveru Eurobasketu, zasáhne Lamayne Wilson, který hrál v Nymburce minulou sezonu. Jeho novým spoluhráčem bude nejlepší střelec VTB ligy Tre Simmons v týmu Rudých Křídel. Lamayne letos hrál v Gruzii v týmu Armia Tbilisi, se kterým také startoval v EuroChallenge. Družstvo však skončilo po základní části, i když se Lamayne střelecky snažil a měl průměr 15 bodů na zápas. Také si do sytosti užíval čas strávený na palubovce. Jen v jednom zápase hrál méně než 30 minut. Lamayne byl i druhým nejlepším střelcem svého týmu v devíti zápasech gruzínské ligy s průměrem 13,2 bodů na zápas a k tomu ještě přidal 7,8 doskoků na zápas.  V gruzínské lize skončil po jedenácti kolech první série v prosinci. V prvním kole druhé série, která se v Gruzii začala hrát v únoru, už na soupisce Armii nebyl. Jeho angažování do týmu Rudých Křídel je s cílem posílit útočnou sílu týmu. Rudá křídla jsou totiž dvě kola před koncem základní části ve skupině A na třetím místě s jednobodovou ztrátou na první a druhé družstvo.

 
 
vloženo: 06.03.2013 12:52 / přečteno: 12390x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.