NA TRY-OUT PŘICHÁZÍ CALVIN GODFREY

NA TRY-OUT PŘICHÁZÍ CALVIN GODFREY

Tým čtrnáctinásobných mistrů pokračuje v hledání podkošového hráče. Poté, co se v minulém týdnu rozloučil s Waverly Austinem, jenž nesplnil požadavky, přichází na try out další „bigbody“ Američan Calvin GODFREY.

Tento, za necelý měsíc sedmadvacetiletý, hráč na pozici čtyři nebo pět přichází z řeckého klubu Panionios, kde z administrativních důvodů pro větší počet zahraničních hráčů nemohl nenastoupit.
 

V předposledním roce studií na universitě Southern nastupoval v základní pětce, kde si zapisoval průměrně 13,1 bodů na zápas a 8,8 doskoků. Poslední rok v NCAA odehrál za Memphis.

 
GOdfrey

Jeho první kroky jako profesionálního hráče ho zavedly v sezoně 2015/16 do basketbalově exotické destinace. Na rok se upsal týmu Westsports Malaysia Dragons. V domácí soutěži zatěžoval konto soupeřů průměrně 20 body na zápas a k tomu pod koši získal více než 12 doskoků na zápas. Jeho 2,1 zisků na utkání ho zařadilo na páté místo v lize a 1,8 bloků dokonce na třetí místo. V minulé sezoně odehrál 8 zápasů za Budivelnik Kyjev (10,1 bodů/zápas a 6,4 doskoků/zápas). Od března 2017 odehrál ještě 15 zápasů v Libanonu (18,8 bodů/zápas, 10,5 doskoků/zápas). Tuto sezonu začal v Bahrainu, od října byl v Libanonu a později ve zmiňovaném Panionisu.

 

„Do našeho týmu potřebujeme „dobře rostlého“ pevného pivota, který dokáže kralovat ve vymezeném území. Calvin tyto předpoklady má, věřím, že svoje schopnosti během try outu ukáže,“ řekl o novém hráči trenér Oren Amiel. 


Calvin do dnešního ani zítřejšího zápasu zatím nastoupit nemůže. Poprvé ho budeme moci v akci vidět 30.listopadu v utkání proti Ústí. 

 
vloženo: 14.11.2017 14:44 / přečteno: 7826x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.