KOUČ GINZBURG HODNOTÍ

KOUČ GINZBURG HODNOTÍ

Ve středu odpoledne se výprava Nymburka vrátila z prvního tripu této sezony, během kterého v Rusku a Dánsku prohrála oba své zápasy. Ty nám krátce zhodnotil kouč Ronen Ginzburg.

O CSKA:
Hráli jsme proti momentálně jednomu z nejsilnějších týmů v Evropě. Jako první z účastníků si zajistili postup ze základní skupiny Euroligy. Ukazují, že letos poskládali mimořádně kvalitní soupisku a na palubovce jim to neskutečně funguje. Jejich rychlost, změny tempa a střídání herních situací je těžké zachytávat pro jakýkoliv evropský tým. Své soupeře porážejí často i o 30 bodů. To není omluva naší vysoké porážky v Moskvě, na kterou nejsme zrovna pyšní, ale někdy, když hrajete proti takovým hvězdám, nemáte zkrátka šanci. Zvlášť na jejich palubovce. Všichni věříme, že v Praze na Královce to bude úplně jiný zápas.

O AARHUSU:
Byl to druhý zápas ve třech dnech, a tak se samozřejmě projevily klasické faktory spojené s cestováním. Spíše to ale bylo o tom, že dánský tým nám už podruhé pro někoho možná překvapivě ukázal, že je to herně vyspělý tým. Nepřekvapilo mě to. Je to tým naší úrovně. Kdo zápas viděl, musí uznat, že Aarhus je kvalitní soupeř, který navíc podal výkon na hranici svých možností. A to jsme proti němu měli na rozdíl od domácího zápasu více kvalitních herních úseků. S výsledkem jsme samozřejmě nespokojeni. Pod košem nám stále chybí Julian Vaughn, a protože jsme poměrně brzy ztratili i Howarda Sant-Roose, měli jsme trochu sníženou sestavu. Nepomohlo ani to, že se nám vrátil Jiří Welsch a zahrál velmi solidně.

CELKOVĚ:
Optikou posledních dvou zápasů to vypadá, že na nás opět dolehla nějaká krize, ale je to zavádějící pohled. Po skvělém úvodu sezony jsme věděli, že přijdou horší momenty. Stejně jako jsme předtím neměli hlavu v oblacích, teď ji nemáme skloněnou. Ve FIBA Europe Cupu jsme postoupili dál a naše pozice ve VTB lize je stále dobrá. Není čas na deprese, sezona běží dál. Další zápasy rychle přicházejí a my budeme nadále tvrdě pracovat, abychom podávali co nejlepší výkony.
 
vloženo: 26.11.2015 14:53 / přečteno: 8039x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.