KDYŽ NEDÁTE 15 ŠESTEK…

KDYŽ NEDÁTE 15 ŠESTEK…

Ne zrovna lehce se nymburskému kouči Ronenu Ginzburgovi hodnotil výsledek ligového šlágru, ve kterém jeho tým prohrál na palubovce Pardubic a poklesl na čtvrté místo v tabulce. Neno si povzdechl hlavně nad bídnou exekucí trestných hodů. Jen 56 procentní úspěšnost byla hlavní příčinou porážky.

„Nejdřív bych rád pogratuloval soupeři. Pardubice si vítězství zasloužily. Hodně moc chtěly vyhrát. Nemusíme ani mluvit o Nymburce, tohle je čas Pardubic. Ale pokud nedáme 15 šestek,…“ řekl trenér, než se na chvíli odmlčel. Pardubice byly prostě lepší a zasloužily si vyhrát,“ dodal Ronen Ginzburg.


Poklonu soupeři vysekl po zápase i Vojtěch Hruban. „Pardubice začaly mnohem lépe. Vlétly na nás s obrovskou energií, lítaly po celém hřišti a vybíhaly rychle dopředu. A my místo toho, abychom to zklidnili, tak jsme začali běhat s nimi, což není hra, která nám vyhovuje,“ hodnotil nymburský křídelník.


„Pak se to zklidnilo, ale Pardubice stále vedly. Trefovaly i těžké střely. My jsme se dneska nemohli pořádně trefit, ale bylo to také tím, že Pardubice skvěle bránily. Pardubice si jednoznačně zasloužily výhru, a i kdybychom v závěru bodovou šňůrou otočili skóre a vyhráli, byla to by čistokrevně náhoda,“ řekl Vojta upřímně.


Velký zápas odehrál mimořádně motivovaný Radek Nečas. Hrál proti bývalému týmu, proti kamarádům, který dělá v reprezentaci vedoucího týmu. „My jsme do zápasu šli s tím, že chceme Nymburk porazit a neměli jsme sklopené hlavy. Takže jsme nastolili tempo hry, které vyhovovalo nám. Nepřizpůsobovali jsme se hře Nymburku, což bylo nejdůležitější,“ řekl Radek.


„Proti Nymburku každý hráč ztratí zábrany, hraje tak, že nemá co ztratit a to se potvrdilo. Pro nás je to velké vítězství, ale dnešním dnem to nekončí, protože jak se stává, po velkém vítězství přichází špatné výsledky. Ale pomůže nám to hlavně proto, že Nymburk nebude moc prohrávat a nám to jenom vylepší skóre,“ dodal lídr Pardubic.

 
vloženo: 07.11.2015 16:01 / přečteno: 9612x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.