HLASUJTE PRO NÁS DO ASG 2016

HLASUJTE PRO NÁS DO ASG 2016

I letos budete moci hlasovat pro hráče Nymburka a nominovat je tak do tradičního Utkání hvězd. Kooperativa NBL All Star Game 2016 se uskuteční 28. března v 16.00. Pořadatelství se ujala Sluneta Ústí nad Labem. I pro letošek zůstal zachován model Mazáci proti Mladým puškám.

A jak můžete nymburské hvězdy do ASG 2016 nominovat? Základní pětku obou týmů můžete ovlivnit hlasováním na webu www.utkanihvezd.cz. Hlasování je aktivní a probíhá až do neděle 13. března do 22 hodin.


Dvanáct vybraných hráčů na každé straně bude stát proti sobě v tradiční exhibici Kooperativa NBL All Star Game. Systém zůstává stejný. Znamená to, že i letos dojde ke středu generací. V loňské premiéře se radovali z těsného vítězství Mazáci. Vrátí jim letos Mladé pušky porážku? Věkovou hranicí mezi oběma celky je věk 28 let v době konání zápasu.


Pro letošek se All Star Game stěhuje z pražské Královky na sever Čech. „Všichni víme, že je to jedna z vrcholných akcí každého ročníku Kooperativa NBL. Utkání hvězd je atraktivní záležitost. Něco takového u nás v Ústí dlouho nebylo, a tak jsme se rozhodli sem All Star Game přivést,“ vysvětluje manažer ústeckých basketbalistů Tomáš Hrubý v tiskové zprávě ČBF.


Diváky budou bavit nejen samotná hra, ale také tradiční dovednostní soutěže včetně atraktivního Slam Dunk Contestu. Tomáš Hrubý však s týmem organizátorů připravuje ještě něco navíc. „To bych si ale zatím nechal jako překvapení. Máme něco v jednání. All Star Game se bude samozřejmě lišit od utkání Kooperativa NBL. Předchozí ročníky v Pardubicích a v Praze ukázaly kvalitu, na kterou chceme navázat.“

 
vloženo: 16.02.2016 18:43 / přečteno: 7839x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.