TRÉNINKY BUDOU ASI INTENZIVNÍ

TRÉNINKY BUDOU ASI INTENZIVNÍ

Drew Naymick, který ničil své soupeře ve čtvrtfinále především na obranné polovině, může jako jediný zahraniční hráč porovnal loňské a letošní čtvrtfinále a ví, co je dlouhá pauza mezi koly.  

Drew, vzpomeneš si ještě na loňské čtvrtfinále? Dá se to nějak srovnat s tím letošním?

Každá ta série byla jiná. Loni to bylo těžší, soupeř byl až z Levice, takže jsme na venkovní zápas jeli mnohem dál. Sice jsme také postoupili ve třech utkáních, ale nehráli jsme tak dobře jako letos. Teď to bylo z naší strany mnohem lepší. Máme za sebou tři konzistentní výkony na vysoké úrovni.

Vysoké rozdíly ve skóre naznačují, že to bylo proti USK jednoduché, souhlasíš?

Kromě obrany jsme hráli jako tým také dobře v útoku. Padalo nám to tam, jinak bychom nemohli nastřílet pokaždé stovku. Víme, že máme 12 dobrých hráčů a každý z nich hrál naplno každou minutu strávenou na hřišti. Doufám, že dokážeme pokračovat v těchto výkonech, protože pak bude velmi těžké nás zastavit.

V obraně jsme dvakrát dokázali udržel USK pod hranicí padesáti vstřelených bodů, takže dobrá práce v této činnosti...

Přesně tak. Dařilo se nám nejen v útoku. Všechno to vychází z dobré obrany. Pohlídali jsme si jejich kvalitní střelce, kterých mají v týmu asi pět. Povedlo se nám to v každém zápase, neměli jsme výpadky v obraně.

Jak na tebe zapůsobili mladí hráči USK?

Snažili se opravdu tvrdě pracovat, i když to neměli jednoduché. Tvrdá práce, to je základ, když je ti kolem dvaceti. V Americe v tomhle věku končíš na college, takže jsou opravdu ještě hodně mladí. Něco už ale umí, teď je důležité, aby na sobě pořád tvrdě makali. Pak se jim podaří velké věci.

Ty osobně máš zkušenost s dlouhou pauzou mezi čtvrtfinále a semifinále. Co budeš dělat v následujících deseti dnech?

Myslím, že budeme hodně trénovat. A ve volných chvílích budu asi dost odpočívat. Možná se zajedu podívat do Prahy. Třeba to nebude tak špatné, dát si pauzu a pak se zase vrhnout do práce. Takhle to prostě je, nic s tím nenaděláme. Celkově to asi není ideální, když v play off deset dní nehrajete. Chybí zápasové nasazení. Předpokládám, že budeme trénovat intenzivněji. Také asi budeme sledovat další série a pozorovat možné soupeře.

Nejdříve ale dostanete na dva dny volno. Další trénink je až v pondělí. Máš v České republice nějaká místa, která bys chtěl navštívit?

Jezdím rád do Prahy. Je to velké město, kde je spousta zábavy. Podívat se někam dál nebyl moc čas. Lepší to bylo, když tu byla moje přítelkyně, ale už odletěla zpátky do práce, takže momentálně jsem tu sám.

Jak se ti líbí česká příroda? Máš rád výlety a procházky, třeba kolem Poděbrad?

Po Poděbradech už jsem se procházel fakt hodněkrát, to mi věř.

A co noční život?

Na ten je to mnohem lepší v Praze. Přece jenom je to daleko větší město a vždycky tam najdeš nějakou zábavu, když je čas.

 
vloženo: 28.04.2013 09:57 / přečteno: 9756x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.